論文 - 伊賀 聖屋
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超集約的な食料生産システムの生成―屋内型エビ生産システムの開発と運用をめぐるアクターのネットワーク― 査読有り
伊賀聖屋
地理学評論 98 巻 ( 2 ) 頁: 39 - 63 2025年3月
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インドネシアのエビ養殖における諸課題とオルタナティブトレードの可能性 招待有り
伊賀聖屋
農業と経済 90 巻 ( 2 ) 頁: 104 - 112 2024年6月
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新潟県における酒造業者と酒米生産者の提携
伊賀聖屋
地理 68 巻 ( 12 ) 頁: 34 - 41 2023年11月
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学会展望(経済地理一般)
伊賀聖屋
人文地理 75 巻 ( 3 ) 頁: 256 - 262 2023年10月
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エビ養殖をめぐる人間と非人間のネットワーク 招待有り
伊賀聖屋
アグリバイオ 7 巻 ( 4 ) 頁: 46 - 51 2023年
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オルタナティブフードシステムと生産空間―インドネシア東ジャワの環境保全型エビ養殖を事例に 招待有り
伊賀聖屋
農業と経済 頁: 262 - 269 2021年8月
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Village fund asymmetric information in disaster management: Evidence from village level in Banda Aceh City 国際共著
頁: 1 - 6 2021年
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The role of research and technology in post tsunami shrimp production in Aceh Province 査読有り 国際共著
Mujiburrahmad, A Nugroho, F Ramadhanti, Kurniawan D and M Iga
Earth and Environmental Science 667 巻 2021年
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Screening for Vulnerability to Natural Hazards: A Case Study of Traditional Sea Salt Farmers in Aceh and East Java 査読有り 国際共著
頁: 122 - 128 2019年6月
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災害復興後のアチェ州におけるエビの生産空間ーエビ養殖をめぐるネットワークに着目してー
伊賀聖屋,アグス・ヌグロホ
International comparative study on mega-earthquake disasters: collection of papers vol. 3 頁: 110-130 2019年3月
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Environment-friendly shrimp production system in East Java, Indonesia 査読有り
IGA Masaya and Agus Nugroho
Islam, Social, and Transitional Justice "Towards Sustainable Peace in Regional and Global Contexts" 頁: 418-425 2018年9月
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Shrimp cultivation network in post-tsunami Aceh
頁: 119-125 2017年9月
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Recovering Land-use-type Food Productions in Post-disaster Aceh: a Descriptive Analysis of the 2014 Questionnaire Survey
Makoto Takahashi, Masaya Iga and Irfan Zikri
International Comparative Study on Mega-earthquake Disasters: Collection of Papers Vol.2 2 巻 頁: 126-153 2017年9月
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能登地域におけるワイン専用種ブドウの供給体系の生成 査読有り
伊賀聖屋
経済地理学年報 63 巻 ( 2 ) 頁: 115-135 2017年6月
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Spatial restructuring of shrimp and fish supply chains in post-tsunami Aceh province
IGA Masaya
International comparative study on mega-earthquake disasters: collection of papers 1 巻 頁: 89-98 2016年10月
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自然の生産と消費―「自然の地理学」の視点から―
中島弘二,橘セツ,福田珠己,淺野敏久,伊賀聖屋,石山徳子,森正人
E-journal GEO 11 巻 ( 1 ) 頁: 348 - 351 2016年
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Society, nature, and technology: the shrimp production network in post-tsunami Aceh
IGA Masaya
ICAIOS VI Book of abstracts 頁: 35-36 2016年8月
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能登地域における原料ブドウ供給体系の形成―知識・技術の構築に着目して―
伊賀聖屋
地域政策研究年報 頁: 73-83 2016年3月
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ローカルフードシステムの生成と再生産―能登産ワイン生産事業を例に
伊賀聖屋
地域政策研究年報 頁: 75-88 2015年3月
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Changing agri-food systems in the global economy 査読有り
IGA Masaya
Japanese Journal of Human Geography 66 巻 ( 6 ) 頁: 64-76 2014年12月